Izjava o privatnosti

  1. Vaša nam je privatnost od velike važnosti. Držimo se triju najbitnijih principa:

1.1. Nećemo Vas tražiti informaciju ukoliko uistinu ne postoji potreba za istom.

1.2. Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti dijeliti trećim stranama osim u slučaju zakonskih obaveza, za potrebe poboljšanja naših proizvoda ili zaštite vlastitih prava.

1.3. Nećemo spremati osobne informacije osim u slučaju postojanja potrebe zbog trenutnih operacija na našem serveru.

 

Posjetitelji stranice

2.1. Kao i većina web stranica, unikati-suvenirnica-stepinac.hr sakuplja i koristi informacije poput vrste preglednika, preferiranog jezika, posjećenih stranica, datuma i vremena posjećivanja stranice u svrhu boljeg razumijevanja interesa posjetitelja stranice unikati-suvenirnica-stepinac.hr i načina na koji se ista pretražuje i koristi.

 

Zaštita osobnih informacija

3.1. unikati-suvenirnica-stepinac.hr dopušta pristup potencijalno osobnim i osobnim informacijama posjetitelja isključivo svojim zaposlenicima, izvođačima radova i povezanim organizacijama:

3.1.1. Kojima su iste potrebne kako bi omogućile procese na stranici unikati-suvenirnica-stepinac.hr ili kako bi omogućile usluge na unikati-suvenirnica-stepinac.hr stranici.

3.1.2. Koje su pristale ne otkrivati iste trećim stranama. Dio zaposlenika, izvođača radova i povezanih organizacija mogu biti locirani izvan Vaše zemlje. Koristeći stranicu unikati-suvenirnica-stepinac.hr, pristajete na dijeljenje informacija s navedenim stranama.

3.2. unikati-suvenirnica-stepinac.hr neće otkrivati, iznajmljivati niti prodavati potencijalno osobne i osobne informacije trećim stranama, osim u slučaju da je u pitanju sudski poziv, sudski nalog ili druga vrsta zahtjeva zakonodavnih službi ili u slučaju da unikati-suvenirnica-stepinac.hr vjeruje da postoji opravdana potreba zaštite autorskih ili drugih prava firme unikati-suvenirnica-stepinac.hr, trećih strana ili javnosti općenito. Ukoliko ste registrirani korisnik unikati-suvenirnica-stepinac.hr, te ste nam obezbijedili mail adresu, unikati-suvenirnica-stepinac.hr može povremeno slati e-mail s novostima, tražiti povratne informacije ili slati ponude kako bismo vas informirali o novostima na unikati-suvenirnica-stepinac.hr stranici i našim proizvodima. Očekujemo da će ovakvi e-mailovi biti svedeni na minimum. Ukoliko nam pošaljete mail (bilo kakve povratne informacije mailom ili mail našoj korisničkoj podršci), zadržavamo pravo objaviti isti u svrhu razjašnjavanja ili odgovora na Vaš upit ili u svrhu pomaganja drugim klijentima. unikati-suvenirnica-stepinac.hr poduzima sve moguće mjere u svrhu zaštite od neautoriziranog pristupa, korištenja, promjene ili uništavanja potencijalno osobnih i osobnih informacija.

 

Kako štitimo Vaše podatke?

4.1. Implementirali smo niz sigurnosnih mjera u svrhu zaštite Vaših osobnih informacija prilikom slanja narudžbe ili pristupa Vašim osobnim informacijama.

4.2. Nudimo korištenje sigurnog servera. Sve osjetljive informacije koje su nam prenesene putem Secure Socket Layer (SSL) protokola te zatim kodirane u našu bazu naplate dostupne su isključivo autoriziranim osobama s posebnim pravima za pristup takvim sustavima i obavezni su iste informacije držati tajnima.

 

Korištenje podataka

5.1. Prikupljene podatke koristimo na sljedeće načine:

5.1.1. Povremeno slanje naših novosti i promocija.

5.1.2. Kako bismo osigurali što efikasniji rad stranice za Vas i Vaše računalo.

5.1.3. Kako bismo Vam osigurali informacije, proizvode i servise koje zatražite od nas ili za koje smatramo da bi Vas mogli zanimati ukoliko ste pristali da Vas o istom kontaktiramo.

5.1.4. Kako bismo izvršili bilo kakvu obavezu različitih ugovora u koje smo stupili s Vama.

5.1.5. Kako bismo Vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge koje ste odabrali koristiti.

5.1.6. Kako bismo Vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi.

5.2. Kao što je navedeno u nastavku, trenutno nemamo namjeru dijeliti Vaše informacije s trećim strana, ali ukoliko isto napravimo u budućnosti, bit ćete obaviješteni o istome i dobit ćete mogućnost odjaviti se s mailing liste treće strane.

 

Adrese i kolačići

6.1. Postoji mogućnost sakupljanja informacija o Vašem računalu, uključujući IP adresu, operativni sustav, vrstu preglednika zbog administracije sustava i izrade izvješća za oglašavanje. Navedeni su statistički podaci o načinu korištenja preglednika te ne odaju nikakve privatne informacije.

6.2. Iz istog razloga, sakupljamo informacije i o općenitom korištenju interneta koristeći kolačiće koji se skladište na tvrdom disku Vašeg računala. Kolačići sadrže informacije koje su prenesene s tvrdog diska Vašeg računala. Pomažu nam u unaprijeđenju naše stranice i isporuci kvalitetnije usluge. Omogućuju nam:

6.2.1. Procjena publike i uzoraka korištenja.

6.2.2. Skladištenje informacija o Vašim preferencijama te individualnoj prilagodbi naše stranice Vašim osobnim interesima.

6.2.3. Kako bi Vam ubrzali pretraživanje.

6.2.4. Radi prepoznavanja povratka na našu stranicu.

6.3. Sljedeće vrste kolačića mogu se koristiti tijekom Vaše posjete:

6.3.1. Sesijski kolačići koji se brišu nakon svake posjete.

6.3.2. Stalni kolačići koji vrijede tijekom korištenja stranice i koriste se kako bi izbjegli potrebu detektiranja Vaše zemlje na početku svakog pregledavanja.

6.3.3. E-mail kolačići koje na Vašem računalu postavlja e-mail koji ste zaprimili od nas, a pristupa im naša stranici u trenutku posjete i korištenja naše stranice.

6.3.4. Kolačići trećih strana koje koriste naši partneri kako bi nam pomogli izmjeriti broj posjetitelja stranice i pomoći pri oglašavanju.

6.4. Možete zabraniti korištenje kolačića u bilo kojem trenu aktivacijom postavke koja će Vam omogućiti odbijanje postavki kolačića. Ukoliko odaberete ovu opciju, nećete biti u mogućnosti koristiti određene dijelove naše stranice. Ukoliko niste odabrali opciju da Vaš preglednik odbija prikupljanje kolačića, naš će sustav iste prikupljati kada se ulogirate na našu stranicu. Ukoliko nastavite koristiti stranicu bez blokiranja iste opcije, pristajete na korištenje kolačića na našoj stranici.

6.5. Glavne vrste kolačića korištene na našoj stranici:

Ime kolačića Radno vrijeme Za što se koristi
sid_customer 2 tjedna Ovaj je kolačić neophodan kako bi naša stranica funkcionirala ispravno. Koristi se kada klijent dodaje proizvod u košaricu. Ovaj Vam kolačić omogućuje da izvršite narudžbu na stranici unikati-suvenirnica-stepinac.hr.
PHPSESSID Dok se preglednik ne zatvori Kolačić je potreban kako bi stranica funkcionirala ispravno.
_utma 2 godine Čuva informacija o broju posjeta od prvog do zadnjeg.
_utmb 30 minuta Saugoma laiko žymė, būtent kada lankytojas įėjo į svetainę.
_utmc Do kraja sesije Čuva informaciju o vremenu kada je klijent napustion stranicu. Nakon 30 minuta, ako se korisnik ne vrati na stranicu, kolačić se automatski prestaje koristiti.
_utmz 6 mjeseci Čuva informaciju odakle je korisnik preusmjeren na našu web stranicu, koji je pretraživač korišten, koji link je odabran, koje su ključne riječi korištene i iz koje zemlje je posjetitelj stranice.

6.6. Uklanjanje pohranjenih kolačića za:

Uvjeti korištenja, obavijesti i revizije

7.1. Ako imate bilo kakve brige vezane uz privatnost na stranici unikati-suvenirnica-stepinac.hr, molimo Vas da nas kontaktirate s detaljnim opisom, a potom ćemo isto pokušati riješiti poteškoću u što kraćem roku. If you have any concern about privacy at unikati-suvenirnica-stepinac.hr, please contact us with a thorough description and we will try to resolve the issue for you.

7.2. Naš se posao konstantno mijenja, te se sukladno tome mogu mijenjati i uvjeti zaštite podataka, uvjeti korištenja, te prodaje. Poželjno je provjeriti moguće promjene s vremena na vrijeme. Ukoliko nije drugačije navedeno, ne mijenjamo naša pravila i običaje na štetu privatnosti korisnika prikupljenih informacija bez prethodnog traženja na pristanak afektiranih istim promjenama.